WhatsApp WhatsApp
Telefon Şimdi Ara
Randevu Talebi E-Sonuç

KVKK Gizlilik Politikası

1. Giriş

Özel Tekirdağ Star Medica Hastanesi (Hastane), internet sitesini ziyaret edenlerin gizliliğini korumayı ilke olarak benimsemiştir. İşbu Gizlilik Politikası, web sitesini ziyaret eden kullanıcılara ilişkin ne tür bilgilerin alındığını, bunların nasıl kullanıldığını ve korunduğunu açıklamaktadır.

Ayrıca Gizlilik Politikası çerçevesinde bu bilgilerin doğruluğunun veri sahibi tarafından nasıl denetlenebileceği ve bu bilgilerin silinmesini nasıl sağlanabileceğibelirtilmektedir. Söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem Hastane tarafından yerine getirilmektedir.

İşbu Gizlilik Politikası, Hastane sitesinden link verilmiş başka internet siteleri için geçerli değildir.

2. Kişisel Bilgilerin Toplanması, İşlenmesi ve Kullanımı

Hastane internet sitesini ziyaret edenlere ait kişisel veriler, yalnızca bu kişilerin kendi istekleriyle veri girmesi ya da bu hususta açık rıza vermesi halinde mümkündür. Veri girilmesi veya bu hususta açık rıza verilmesi, aşağıda belirtilen şartların kabul edildiğini göstermektedir.

Hastane sitesi ziyaret edildiğinde, sistem yönetimi, istatistik ve “backup” uygulamalarının gerektirdiği bazı bilgiler sunucularda otomatik olarak depolanacaktır. Depolanan bu veriler arasında ziyaretçiye ait internet servis sağlayıcısının ismi, bazı durumlarda IP adresi, web gezgini yazılımının versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemi, hastane sitesine yönlendiren internet sitesi bulunmaktadır. Duruma bağlı olarak bu tür veriler, site ziyaretçisi hakkında bazı sonuçlar çıkarılmasını sağlar. Ancak hiçbir kişisel bilgi bu çerçevede kullanılmayacaktır. Bu tür kişisel veriler sadece anonimleştirilerek kullanılabilecektir. Hastanenin bu verileri dışarıdan bir hizmet sağlayıcısına yönlendirmesi durumunda verilerin, veri güvenliğine ilişkin mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde aktarılması için gerekli teknik ve organizasyonel işlemler gerçekleştirilecektir.

Hastane, işlenen verilerin ziyaretçinin açık rıza beyannamesinde belirtilen sınırlamalar dahilinde kullanacağını, işleme tabi tutacağını veya aktaracağını taahhüt eder. Söz konusu kişisel verilerin üçüncü kişilere aktarımı, sadece adli ya da idari mercilerce öngörülmesi halinde söz konusu olacaktır.

3. Kişisel Verilerin Saklanması, Silinmesi ve İmhası

Kişisel verilerin, saklanması, silinmesi ve imhası hakkında Özel Tekirdağ Star Medıca HastanesiVeri Saklama ve İmha Politikası hükümleri uygulanacaktır. Hastanenin, gerekli hizmeti sunabilmek için kişisel verilere erişimi olan sözleşmesel ortakları, sözleşmesel yükümlülükleri çerçevesinde bu bilgileri gizli tutmak ve başka hiçbir amaçla kullanmamakla yükümlüdür.

5. Çerezler (Cookies)

Özel Tekirdağ Star Medica Hastanesi internet sitesi Çerez Politikası hükümleri uygulanacaktır.